KUCHARZ NA OBOZIE HARCERSKIM POD NAMIOTAMI (ZAMKNIĘTY ZAKŁAD ZBIOROWEGO ŻYWIENIA)
OBOWIĄZKI:
przygotowanie wraz z zastępem kuchennym 3 posiłków dziennie dla uczestników obozu (150 osób), tworzenie jadłospisu zgodnego z potrzebami dzieci i młodzieży, tworzenie list zakupów, nadzór nad porządkiem i higieną na terenie kuchni, ważnych uprawnień i książeczki sanepidu.
Wymagania inne:
Poziom wykształcenia średnie zawodowe Doświadczenie zawodowe chętnie widziane min. rok pracy na stanowisku kucharza. Uprawnienia do pracy z żywnością. Umiejętności : samodzielność w pracy, umiejętność przygotowywania posiłków obiadowych, śniadań, kolacji dla dzieci i młodzieży szkolnej, łatwe nawiązywanie kontaktu z młodzieżą, umiejętność współpracy, znajomość HACCP, dobra kuchnia:), uśmiech dla dzieci.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Termin 11-30.07.2022